Sponsor uitgelicht: Van der Kaa Transport!

  1. Kunt u voor onze leden die uw bedrijf niet kennen uitleggen wat “Van der Kaa Transport” doet?

Van der Kaa Transport B.V. is een transportbedrijf met een vestiging in Moordrecht en een vestiging in Rotterdam. Het bedrijf is opgericht in 1953 te Moordrecht en vervoerde toen klei en in de jaren 70 stapte het bedrijf over naar het vervoer van containers. Ons bedrijf transporteert vanuit alle havens van Rotterdam en Antwerpen containers naar locaties in heel Europa. Met ruim 50 medewerkers zijn wij een middelgroot bedrijf en zijn wij huisvervoerder van Neele Vat Logistics B.V.

  1. Wat onderscheidt “Van der Kaa Transport” van haar concurrenten?

Van der Kaa onderscheidt zich van de concurrenten door de no-nonsens mentaliteit binnen het bedrijf, waardoor we altijd een manier vinden om het werk af te krijgen en de klant naar tevredenheid te helpen.

3      Welke relatie heeft “Van der Kaa Transport” met IJsselvogels?

Van der Kaa Transport vindt sport erg belangrijk en wil graag zijn steentje bijdragen door lokale verenigingen te steunen. Ook zijn enkele collega’s en hun kinderen actief of actief geweest op deze vereniging.

  1. Waarom vindt u het belangrijk om een club als IJsselvogels te sponsoren?

Als transportbedrijf weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om te bewegen na alle uren achter het stuur zitten. Wij willen dat zoveel mogelijk mensen de kans krijgen om te kunnen sporten en actief te kunnen bewegen binnen onze dorpsgrenzen. Door een lokale sportclub te sponsoren willen wij dit waar maken.