Kom maar op met jullie ideeën!

De Club van 50 is in mei officieel van start gegaan! 20 leden hebben zich bij de start ingeschreven en leggen allen elk jaar 50 euro in om te besteden aan zaken waar in de normale begroting niet in is voorzien. Denk aan een speeltoestel, dingen voor de kantine, extra materiaal voor de Vrolijke Vogels…. kortom dingen die handig zijn en die we met elkaar dan regelen.

Kom maar op met je ideeën!
Elk lid van de club van 50 kan een idee indienen waar we dit jaar het geld aan besteden. Maar ieder andere persoon (dus ook niet leden van club van 50) kan uiteraard een idee influisteren. Heb je een goed bestedingsidee? Stuur dan voor eind juli een mail naar clubvan50@ijsselvogels.nl of schiet 1 van de leden aan of die het voor je wilt indienen. Uit alle ideeën stemmen de leden van de club van 50 rond eind augustus welk idee uitgevoerd gaat worden.

Het eerste idee is ingediend: de putjesstofzuiger
Er is alvast 1 idee ingediend te weten een stofzuiger voor de putjes van de palen op het veld. Nu zit er vaak zand in de putjes waar de vaste palen in zakken. Hierdoor staan ze vaak te wiebelen en moet je nu met de hand het schoonmaken. Dat lukt nooit goed en is onhandig. Het idee is een stofzuiger te kopen hiervoor. Kosten zijn naar inschatting 500-600 euro. Eea is ingediend en wordt nu uitgewerkt om eind augustus als 1 van de ideeën mee te nemen en over te stemmen.

Nog geen lid?
Lid worden is vrijwillig en wordt zeer gewaardeerd. Want zeg nou zelf jij ziet toch ook dingen die beter kunnen op de vereniging en waar we nu geen budget voor hebben? Door allemaal een klein stukje (50 euro) bij te dragen hebben we als gehele vereniging er plezier van. Word daarom nu ook lid. Je kunt uiteraard ook anoniem lid zijn.

Vragen?
Heb je vragen? Schiet dan Stefan Rijkaart of Wilco Stolk of Patrick vd Ham even aan of 1 van de leden van de club van 50.