Van het Bestuur…..!

Na de voorbereiding zijn de wedstrijden weer begonnen en is het seizoen afgelopen weekend ook werkelijk gestart voor onze teams. En als je dan de site ziet waar de actuele nieuwsberichten worden weergegeven vervuld dat met trots wat er de afgelopen en komende periode allemaal is gedaan en komende periode wordt gedaan.

Zo zijn de teamindelingen allemaal gemaakt door de CTZ en zijn alle teams gevuld met coaches. En dat lijkt allemaal gesneden koek elk seizoen maar daar gaan heel veel zweetdruppels en tijd inzitten voor de mensen die daarbij betrokken zijn. Daarnaast is Kombifit gestart binnen onze vereniging en is de eerste sessie feestelijk gestart door onze wethouder Schuurman. Ook hier is op de achtergrond veel werk verricht om dit mogelijk te maken. De trainers Jesse en Bob hebben de eerste spierpijn veroorzaakt bij de deelnemers en hopen op meer aansluitende deelnemers die willen sporten en core stabiliteit willen verbeteren.

De Rabo fietstocht staat voor zaterdag ook op het programma waarbij we hopen op zoveel mogelijk deelnemers waarmee we de kas een beetje kunnen spekken. Het schoolkorfbal staat voor 25 september in de planning en als Wim je benadert probeer hem dan ook te helpen om de trainingen, scheidsrechters en organisatie te vullen. Dit evenement levert ons altijd weer nieuwe leden op die de toekomst van onze vereniging waarborgen.

Ouder-kind korfbal gaat de komende weken starten, het eerste feest is gepland, onze scheidsrechters staan weer paraat en zo zijn er nog vele activiteiten in de planning. Ik denk dat we kunnen concluderen dat onze vereniging bruist en dat vervuld ons als bestuur met grote trots.

Ook als bestuur hebben we onze eerste overleg gehad in het nieuwe seizoen en gaan we toewerken naar de Algemene Leden Vergadering eind oktober waarin de resultaten van vorig jaar worden gepresenteerd en de verwachtingen voor komend seizoen weergegeven.

Als laatste wil ik nog even aandacht vragen voor de minuut stilte voor de wedstrijd van het eerste morgen (zaterdag 14 september) voor Robert Verbeek van Mourik. Laten we met zijn allen ervoor zorgen dat we even stilstaan en stil zijn tijdens deze minuut om Robert te herdenken en te eren.

Namens het bestuur,

André van Grieken