Wedstrijdprogramma in je (digitale) agenda

Afgelopen week is het wedstrijdprogramma voor alle teams gepubliceerd. Je vindt hem op de website en in de KNKV sportlink app. Op de website zie je per week op https://www.ijsselvogels.nl/competitie/wedstrijdprogramma/ de wedstrijden van komende week.

Een handige tip is om per team het programma te downloaden naar je digitale agenda. Kies uit de teampagina je team en ga naar het tabblad “Programma”. Op die pagina zie je alle wedstrijden van het team voor het zaalseizoen. Helemaal onderin dit tabblad zie je een download mogelijkheid. Dit kan naar “ics” formaat of naar Excel. Het “ics” formaat is handig als je een digitale agenda van bijvoorbeeld Google of Outlook hebt. Je kan dat bestand direct importeren. Lees hier hoe dit werkt.

Het rijschema en de zaalwacht schema’s volgen binnenkort. Die gegevens worden niet naar je agenda geimporteerd en zal je er zelf tegen die tijd bij moeten zetten. Hou er rekening mee dat sommige wedstrijden soms verschuiven qua tijdstip, maar in dat geval zal de trainer dit ook melden.