Dien je idee in!

Vorig jaar zijn we met de Club van 50 gestart. Ieder lid van de club van 50 legt elk jaar 50 euro in om te besteden aan zaken waar in de normale begroting niet in is voorzien. Denk aan een speeltoestel, dingen voor de kantine, extra materiaal voor de Vrolijke Vogels…. kortom dingen die handig zijn en die we met elkaar dan regelen. Afgelopen jaar hebben we een putjeszuiger en aankleding van het hek gefinancierd. Beiden zullen richting het veldseizoen worden opgeleverd. Voor het jaar 2020 gaan we weer van start met het verzamelen van ideeën.

Ideeën en nieuwe leden welkom!
Elk lid van de club van 50 (en inmiddels heel veel families die lid zijn van de club!) kan een idee indienen waar we dit jaar het geld aan besteden. Maar ieder andere persoon (dus ook niet leden van club van 50) kan uiteraard een idee influisteren, of je wordt gewoon ook lid en praat mee over waar we ons geld aan besteden. Heb je een goed bestedingsidee? Stuur dan voor eind februari in een mail naar clubvan50@ijsselvogels.nl of schiet 1 van de leden aan of die het voor je wilt indienen. Uit alle ideeën stemmen de leden van de club van 50 einde van het seizoen welk idee uitgevoerd gaat worden.

Nog geen lid?
Lid worden is vrijwillig en wordt zeer gewaardeerd. Je kan als persoon, familie of bedrijf lid worden. Want zeg nou zelf jij ziet toch ook dingen die beter kunnen op de vereniging en waar we nu geen budget voor hebben? Door allemaal een klein stukje (50 euro) bij te dragen hebben we als gehele vereniging er plezier van. Word daarom nu ook lid. Je kunt uiteraard ook anoniem lid zijn.

Vragen?
Heb je vragen? Schiet dan Stefan Rijkaart of Wilco Stolk of Patrick vd Ham even aan of 1 van de leden van de club van 50.