Met dank aan de Club van 50!

Gister is de laatste hand gelegd aan het maken en monteren van het Welkomstbord van IJsselvogels. Dit is mogelijk gemaakt door de Club van 50.

Aangezien onze vereniging wat onzichtbaar was voor de bewoners in Moordrecht en voor de bezoekers aan onze mooie cluppie, was er de wens om verbeterde zichtbaarheid te krijgen. We gaan er vanuit dat dit gelukt is door het plaatsen van dit bord en zijn daar de Club van 50, heel dankbaar voor! Normaal gesproken zouden we het bord met alle leden “onthullen” maar dat is met alle maatregelen simpelweg even niet mogelijk.

Leden van de club van 50 doneren elk jaar 50 euro aan de vereniging en stemmen ieder jaar waar dit geld aan wordt besteed. Lid worden kan iedereen: leden IJsselvogels maar ook ouders, opa’s oma’s oud-leden etc, iedereen die een warm hart toedraagt en doe je via: https://www.ijsselvogels.nl/club-van-50/ Naast het bord heeft de Club van 50 ook een putjes zuiger gekocht voor de vereniging. Deze zal in het nieuwe seizoen overhandigd worden. Hiermee kunnen we het zand makkelijker en beter uit de putten van de veldpalen zuigen!