Berry Glissenaar trainer IJsselvogels 1 vanaf seizoen 2021-2022

IJsselvogels heeft haar in 2019 een ambitie uitgesproken om in 2025 weer minimaal 1e klasse te spelen. Door dit vaak te zeggen kom je er nog niet. Naast allerlei verbeteringen in trainersmateriaal is de CTZ gaan praten met de bestaande trainers van het 1e, 2e en de A1. IJsselvogels heeft een groot vertrouwen in deze trainers en is derhalve los van de resultaten van dit jaar al in gesprek met ze gegaan hoe we enerzijds de ambitites die bij deze trainers leven en anderszijds het verder aansterken van de trainingen kunnen bereiken. Voor het seizoen 2021-2022 zijn de volgende trainers vastgelegd.

Trainer 1e: Berry Glissenaar
De CTZ en het bestuur zijn blij bekend te mogen maken dat Berry Glissenaar (momenteel trainer van ons 2e en al sinds jongs af aan verbonden aan IJsselvogels) vanaf volgend jaar hoofdtrainer wordt van IJsselvogels 1. Berry heeft afgelopen jaar zijn KT3 trainersopleiding succesvol afgerond en heeft de afgelopen jaren diverse teams trainen gegeven. ZIjn manier van trainen geven en coachen straalt rust en vertrouwen uit maar hij weet ook op de juiste momenten de groep scherp te krijgen. In de ledenvergadering van 28 oktober gaf Berry aan zeer blij te zijn dat hij met de groep de komende 2 jaar aan de slag mag.

Trainer 2e: Peter Berlijn
Peter Berlijn (nu nog trainer van de A1) zal trainer worden van het 2e. Ook Peter geeft al jaren training en is vanaf zijn jeugd speler bij IJsselvogels. Peter zal naast trainer van het 2e ook starten met een KT3 trainersopleiding.

Trainer A1: Mark van den Brink & Victor Blanken
Teneinde de ambitie van 1e klasse verder waar te kunnen gaan maken hebben we Mark van den Brink (sinds 2019 trainer van IJsselvogels 1) gevraagd de A1 de komende 2 jaar trainen te geven. Hij zal hierin ondersteund worden door Victor Blanken. De A1 zal een zelfde trainingsopzet krijgen als het huidige 1 en 2 teneinde 1 aanpak over alle 3 de teams te krijgen en een nog betere aansluiting. Vanaf seizoen 2023/2024 zal Mark terugkeren naar IJsselvogels 1 om daar weer trainer te worden.

Tot slot
IJsselvogels heeft veel vertrouwen in deze trainers. Dit blijkt wel uit het feit dat we deze bekendmakingen nu al doen en dat we 2 tot 4 jaar vooruit kijken. Uiteraard kunnen wij ook niet in een glazen bol kijken hoe alles werkelijk gaat lopen. Feit is wel dat we er een visie op hebben en dat er een plan hiermee in werking is getreden om serieuze verdere stappen te maken.