Korte CTZ update

Een korte update van de CTZ. Wat losse mededelingen van wat er speelt of mogelijk is:

  • – Sinds 2 weken hebben we weer trainingen voor alle groepen behalve de G groep. Ook bij de senioren zijn trainingen hervat op de dinsdag en donderdagavond en we zien bij een aantal vd senioren vanaf woensdag de mogelijkheid om ook weer te partijen tegen elkaar. Kortom we zitten weer in een flow van trainen en meer kunnen. Belangrijk is wel dat we voorzichtig blijven hierin. Daarom: niet onnodig om elkaars nek gaan hangen en bij aankomen en weggaan je handen ontsmetten. Wat niet hoeft even nog niet doen zodat we de vrijheden die we erbij hebben gekregen ook behouden danwel we nog meer gaan mogen!

 

  • – De KNKV heeft officieel nog niet besloten wat er met de 2e helft van het veldseizoen gaat gebeuren. Hierin zijn we uiteraard ook afhankelijk van wat er vanuit de Corona overheidsmaatregelen uberhaupt mag. Onderling mogen we wel partijen.

 

  • – Zodra de temperaturen nog wat beter worden en zodra de avondklok eraf gaat willen we weer me de jeugd gaan trainen door de weeks en zullen we op de zaterdag weer onderlinge competities gaan organiseren. In beperkte vorm kunnen dit soort wedstrijdjes nu al plaatsvinden maar dan wordt het door de trainers zelf georganiseerd. Zo hebben de B1 en A1 al tegen elkaar gespeeld afgelopen week. Wil je dit als trainer en kunnen we je erbij helpen laat het ons dan weten.

 

  • – Vanuit CTZ oogpunt zijn we vorige maand gestart met de puzzel van het volgende seizoen 2021/2022. We zullen begin april de bekende jaarenquete gaan versturen naar alle senioren, A spelers en 2e jaars B spelers om een beeld te krijgen van hun wensen.

 

  • – In mei/juni gaan de selectietrainingen voor de jeugd weer starten en zullen we in de nieuwe leeftijdsindelingen gaan trainen. Eea natuurlijk ook afhankelijk of er dan vanuit de KNKV een competitie voor het huidige seizoen nog loopt. Voor de senioren zal dit weer in augustus plaatsvinden.

 

 

Heb je een vraag voor ons? ctz@ijsselvogels.nl

De CTZ