Update CTZ huidige seizoen en komende seizoen 2021/2022

Gisteren hebben we Marloes, Manon, Matthijs, Lisa en Stefan weer een gezamenlijk CTZ overleg gehad. Een aantal zaken zodat je weer bij bent:

 

Huidige seizoen 2020/2021
– alle jeugdteams trainen nu weer 2x per week. Top dat dit kan en dat we elkaar als trainers en spelers hierbij helpen.
– senioren trainen allemaal weer. Het is aan de trainers om met de verlating van de avondklok te bekijken of er behoefte is iets later te trainen. Bij 5/6 wordt zolang Coen geen trainen kan geven ivm zijn eigen trainingen gewerkt met roulatie trainers. Wil je ook een keer helpen en een uur trainen geven aan 5/6 meld je aan. Dank voor degene die nu al helpen: Matthijs, Hans K en Hans B.
– We willen vanaf april op de zaterdag onderlinge wedstrijden laten spelen. De ene keer met je eigen team de andere keer in mix. Vergelijkbaar met de zaal. We gaan op zoek naar een groep mensen die eea wil organiseren en uitvoeren samen met de trainers. Ook willen we hierbij scheidsrechters inzetten voor het fluiten van deze wedstrijden. Dit zal waarschijnlijk betekenen dat je tijd anders kan worden, maar daarmee krijg je dus meer spel/competitie ervoor terug.
– de voorbereidingen van de gewone competitie van de KNKV lopen. We gaan in elk geval een 2e F team aanmelden wat superfijn is. Vooralsnog is er geen startmoment van deze competitie wel is er een routekaart hoe de competitie loopt als de ruimte hiervoor wordt gegeven door het kabinet.
– Op woensdag 19 mei van 15.30 – 16.30 uur staan er clinics op het programma van Team NL op de velden van Korbis. Kinderen van B C D jeugd van IJsselvogels mogen hier heen. Zou je dit willen mail dan even ctz@ijsselvogels.nl dan melden we je aan. Vervoer erheen en vandaan moeten ouders zelf organiseren.

Nieuwe seizoen 2021/2022
– de enquete onder senioren, A en 2e jaars B zal volgende week (begin april) worden gestuurd. Hierin wordt gevraagd wat je plannen voor komend seizoen zijn.
– voor het nieuwe seizoen gaan we in juni starten met selectietrainingen. Deze zullen vergelijkbaar zijn met vorig jaar. Waar mogelijk/nodig iets langer en gelijk aan de slag met je nieuwe team na bekendmaking.
– er is een verkenning geweest van het aantal senioren en jeugdteams dat we volgend jaar kunnen vormen op basis van het huidige aantal leden. De basisinsteek is dat we met de teams niet te krap gaan zitten. Er zijn teveel onzekerheden nog waardoor we liever bij de start van het veld iets te ruim qua aantal heren en dames zitten dan te krap. In sommige gevallen is die luxe er uberhaupt overigens niet, maar dan weten jullie de basis insteek.
– het nieuwe seizoen gaan we ervan uit dat we weer normaal door de weeks kunnen trainen en 1x op de zaterdag competitie hebben. Ook gaan we ervan uit dat de trainersbegeleiding komend seizoen normaal kan verlopen om zo de trainers te ondersteunen.
– zodra de mogelijkheid er is komt er overleg tussen de trainers van de wedstrijdkorfbal teams senioren en jeugd over de vorm van het spel dat we spelen en of we dit kunnen afstemmen tussen de teams.
– de indelingen qua niveau zullen het zelfde zijn als afgelopen seizoen
– de eerste oefenwedstrijden worden al weer gepland voor augustus… regeren is vooruitzien 🙂

 

Vragen? ctz@ijsselvogels.nl