Dames gezocht voor selectie 1/2 en/of A

Korfbalvereniging IJsselvogels uit Moordrecht is op zoek naar dames die bij onze selectie 1/2  willen aansluiten. We hebben nu 7 dames en willen er nog 2 bij vinden.

2e klasse veld en zaal
IJsselvogels 1 speelt komend seizoen in de 2e klasse, zowel in de zaal als op het veld. IJsselvogels 2 speelt in de zaal en op het veld reserve 2e klasse. De groep traint op dinsdag- en donderdagavond. De selectie van IJsselvogels bestaat met een gemiddelde leeftijd van 24 jaar uit veel jonge spelers. De doelstelling van het komend seizoen is handhaving in de 2e klasse om vervolgens door te kunnen bouwen richting de 1e klasse.

Professionele trainersstaf en faciliteiten
IJsselvogels heeft voor haar 1e, 2e en A1 een brede trainingsstaf met contracten die continuïteit binnen de vereniging waarborgen. 3 ervaren trainers waarvan 2 opgeleid als KT3 trainer en 1 trainer die start met de KT3 opleiding. Daarnaast heeft IJsselvogels de afgelopen 2 jaar verder geïnvesteerd in materiaal en trainingsmogelijkheden.

Open voor overbruggingsjaar
Spelers die wellicht de selectie 1-2 net niet halen bij hun vereniging en wel graag binnen een selectie willen presteren kunnen ter overbrugging bij ons op niveau blijven en wellicht doorgroeien. Deze mogelijkheid is er ook voor onze A1 en A2. Al dan niet in overleg met speler en vereniging. Heb je andere ideeen of voorwaarden voor het aansluiten, we horen het graag.

Vragen?
Ben jij die korfbalster die wij zoeken of heb je vragen? Mail de technische commissie van IJsselvogels  dan op ctz@ijsselvogels.nl of bel Stefan Rijkaart via 06-51398722.

 

PS: ben je geen dame maar een heer en/of wil je in een ander team komen korfballen, dan mag dat natuurlijk ook, voor meer informatie verwijzen we je naar bovenstaande contactgegevens. Wees welkom!