Regiobank schoolkorfbaltoernooi woensdag 6 oktober 2021

Noteer deze datum alvast allemaal in je agenda: woensdag 6 oktober het regiobank schoolkorfbaltoernooi! Vorig moest het toernooi op het laatste moment worden afgelast vanwege corona, dit jaar hopen we op woensdag 6 oktober 2021 voor de 52ste keer het Regiobankschoolkorfbaltoernooi te organiseren.

Dit is de manier om kinderen in aanraking te brengen met de korfbalsport en levert ieder jaar weer de (brood)nodige nieuwe leden op. Omdat het vorig jaar niet is doorgegaan is er een commissie in het leven geroepen onder de noemer “ledenwerving”. Zij hebben niet stil gezeten want vanmiddag is de 4e middag op ons korfbalveld voor kinderen van groep 2 t/m 6 om kennis te maken met de korfbalsport. Tevens staan er iedere woensdagmiddag 2 grote luchtkussens op ons veld waardoor het een mix is van korfballen en plezier hebben. Ook is er in juni een korfbalmiddag geweest op het Cruijffcourt in Dorp-Noord in samenwerking met sport en recreatie van de Gemeente Zuidplas.

Verder is er op vrijdag 2 juli korfballes in plaats van gymles gegeven aan groep 3 t/m 5 van Ixieje en op maandag 12 juli aan groep 3 t/m 6 van de Mr. Lallemanschool. Bij de St, Jozef school kwam het niet goed uit en hopen we bij het begin van het schooljaar korfballes te mogen geven i.p.v. gymles. Als afsluiting is er op woensdagmiddag 11 augustus vanaf 14.00 uur een korfbalclinic in zwembad de Baan in Gouderak.

Nu maar hopen dat al die moeite en tijd nieuwe leden gaat opleveren, nu of in de toekomst.

Alle helpers weer hartelijk bedankt voor alles,
Wim.