Schoenadvies en korting bij Starshoe!

Goed schoeisel kan blessures voorkomen en verhelpen. Afgelopen weken zijn we als IJsselvogels/IJsselvleugels in gesprek gekomen met Starshoe. Starshoe is een gespecialiseerd bedrijf op gebied van schoeiselkeuze voor sporten. Veel korfballers kennen Starshoe en hun reputatie al.

Een paar veld of zaalschoenen uitkiezen bij Starshoe gaat op basis van een deskundig advies. Je maakt hiervoor vooraf een afspraak via de website van Starshoe

In die afspraak van een half uur wordt je voet gemeten en ga je samen met de adviseur verschillende schoenen uittesten op hun renbaan. Hierbij wordt er goed gekeken naar de stand van je voet en benen en welke schoenen hierbij passen. Kortom niet de kleur is bepalend maar het soort schoen dat je nodig hebt!

IJsselvogels heeft met Starshoe afgesproken dat elk lid 10% korting krijgt op de schoenen. Kortom: goed advies, goede schoenen en korting. Kies dus niet zomaar een schoen, maar laat je adviseren in de schoen die bij je lichaam past!

Starshoe is gevestigd in Zoetermeer op ongeveer 15 minuten rijden van Moordrecht. Let op maak eerst een afspraak voor je ernaar toe gaat!