Nee, de teams zijn nog niet ingedeeld, maar… dat gaat de komende weken wel gebeuren. Een aanvulling op dit bericht. Er is al druk gepuzzeld met de aantallen spelers, jongens/meisjes, niveau en wensen. De teamindeling wordt door de CTZ gemaakt, in overleg met de (hopelijk al bekende) nieuwe trainers, de huidige trainers en voor twijfelgevallen aanvullende observaties in de komende speelronden. Er zijn dus geen selectietrainingen. Er wordt gezocht naar een goede mix van jongens/meisjes, niveau en plezier maar een evenwichtige indeling kent altijd kleine teleurstellingen en positieve verrassingen. 

Op 8 juni is de laatste speelronde (8 juni). In de week erna train je nog 1x in de reguliere teams en worden de teamindelingen (zoveel mogelijk) bekend gemaakt. Zeker in en rondom de A zijn er grote uitdagingen en puzzels die worden gelegd. In de week van 17-21 juni trainen we in de nieuwe teams en/of complete leeftijdscategorieën. 

Na de zomer start iedereen dan in zijn eigen team. Voor de seniorenteams volgt een apart traject, daarover later meer.

CTZ

PS: 19 juni = schoolkorfbaltoernooi, 22 juni = afsluitdag

PS: sluit aan bij de selectie (1e/2e of A1) en speel met schotklok: word lid, meer info hier: https://www.ijsselvogels.nl/spelen-met-schotklok-onze-selectie-en-as-heten-je-welkom/

PS2: lees ook het eerdere bericht over de uitdagingen, maar ook over aanmelden en opzeggen.