Hoe vloog de bal …… t/m dinsdag 11 juni 2024.

Om de allerlaatste wedstrijd niet te vergeten, hierbij het verslag an YV E1

Avanti/Post Makelaardij E1 – IJsselvogels E1 (10-8) De uitgestelde wedstrijd tegen Avanti/Post Makelaardij E1 werd afgelopen week ingehaald en IJsselvogels E1 kon gedeeld kampioen worden met Nieuwerkerk E1. Iets met sportdag op school op dezelfde dag, Eva die ziek was de dag ervoor en dan een beetje de spanning om kampioen te worden en dat alles werkte verlammend op het spel van IJsselvogels E1. We waren in de eerste 3 kwartjes totaal ons zelf niet, teveel pass fouten, niet fel genoeg en dan staat het na 30 minuten 8-3 met 3 doelpunten van Daan, waarvan 2 doorloopballen. In het laatste kwart ging de knop om en ging IJsselvogels E1 feller en daardoor sneller spelen en kwam na de 9-3 volledig in de wedstrijd en scoorde in 8 minuten 5 doelpunten (door Eva 4x en Ilse 1x) was uiteindelijk te weinig en stond er een eindstand van 10-8 op het scorebord. Op basis van de 3 eerste kwartjes, volledig terecht. Maar in het laatste kwart met de borst vooruit gespeeld en met opgeheven hoofd het veld afgestapt, ondanks dat we geen gedeeld kampioen waren geworden. Felicitaties voor Nieuwerkerk E1 die een zeer constant (hoog) niveau heeft gespeeld dit hele seizoen. Afgelopen donderdag de laatste training als E-tje gehad en kregen onze kids een presentje om steeds terug te denken aan een mooi seizoen van IJsselvogels E1. Veel geleerd en neem dat mee naar de D1!