Hoe vloog de bal …… t/m zaterdag 20 april 2024

De tweede zaterdag van deze verkorte 2e helft veldcompetitie die voor alle teams uit 6 wedstrijden bestaat met tussendoor veel onderbrekingen i.v.m. Ahoy, vakanties en diverse feestdagen. Er werden deze week liefst 24 wedstrijden gespeeld waarvan er maar 7 werden gewonnen, 5 gelijk gespeeld en liefst 12 verloren. Dat hebben we dit seizoen nog niet meegemaakt volgens mij. De grootste zege komt op naam van het Midweekteam dat woensdagavond thuis met 14-9 van Thor MW1 won. De topscoorders van de week zijn een verhaal apart. (Vader) Hendrik Rijneveld scoorde in het Midweekteam 5x en datzelfde deed ook zijn zoon Koen Rijneveld in F3, beiden scoorden 5x. De resultaten:

Helaas heb ik geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen van het 5e, B1, C3, D2, E2, E3, E5 en F1. Dat zijn 8 teams, normaal ga ik er achteraan om alsnog iets te maken maar we zijn allemaal oud en wijs genoeg en zelf verantwoordelijk voor een bijdrage aan deze rubriek. Die van het 5e en E2 heb ik zelf gemaakt omdat ik toch bij die wedstrijden aanwezig was.

IJsselvogels 1 – RWA 1 8-12 Afgelopen zaterdag mochten we tegen RWA 1. Hier hebben we vorig jaar ook tegen gespeeld op het veld, alleen had RWA een heel nieuw team. Met een aardig koude wind en af en toe regen begonnen we de wedstrijd. Roos scoorde de eerste en zorgde voor de 1-0. Na de 1-1 scoorde Cécile de 2-1. Hierna kregen we 2 doelpunten tegen. Door Luc en Cécile stonden we weer met 1 punt voor, 4-3. Na een tegendoelpunt en een schot van Sam, gingen we de rust in. Het ging echt niet slecht, alleen maakten we onze doelpunten niet af. Dit moest in de tweede helft echt beter als we wilden winnen. We begonnen de tweede helft helaas niet goed waardoor we opeens 5-7 achter stonden. Sam zorgde voor de 6-7 en RWA maakte het gat weer groter door de 6-8 te maken. Na de 7-8 van Cécile, scoorde RWA weer 3 doelpunten. Hierdoor liepen ze erg uit. Na nog een doelpunt van Cécile en van de tegenstander was de eindstand 8-12. Dit was echt niet nodig, maar zolang je geen doelpunten maakt, wordt het heel lastig om te winnen. Nu 2 weken geen wedstrijd en daarna knallen tegen DVS’69. Als we willen handhaven zullen we die wel echt moeten winnen, want anders wordt het erg lastig. Doelpunten zijn gemaakt door Cécile 4x, Sam 2x en Roos & Luc 1x. Cécile.

IJsselvogels 2 – RWA 2 11-7 Na de misser tegen Maassluis was het tijd voor een betere wedstrijd. Deze keer tegen RWA. Met twijfelachtig weer gingen we vol goede moed het veld op. De wedstrijd werd al gauw geopend met een 1-0 door Wouter en ook de 2-0 volgde al snel. Met af en toe een aantal regendruppels stond het vlak voor de rust 9-0 voor IJsselvogels. Een voorsprong die de geschiedenisboekjes ingaat. RWA had lang niet zoveel kansen als wij, maar ook voor ons ging het scoren steeds moeizamer. Het rustsignaal klonk met een 9-1 voorsprong. Na de rust begonnen we wat zwakjes. Het duurde lang voor het eerste doelpunt uit handen kwam. Pas nadat RWA drie keer scoorde volgde er een doelpunt van ons. RWA ging in het ene vak achter verdedigen, iets waar wij niet zo snel een antwoord op hadden. Hierdoor viel het spel een beetje dood. Er waren kansen, maar zeker niet zo veel als in de eerste helft. Zelfs de scheidsrechter stond gapend in het veld omdat hij zich ook een wedstrijd had voorgesteld met meer sensatie. Uiteindelijk hebben wij de punten thuis kunnen houden met een 11-7 winst. Doelpunten: Dano 3x, Wouter 2x, Sam 2x, Robin 1x, Dyonne 1x, Stan 1x, Lieke 1x. Esmëe.

Dit was tevens de laatste wedstrijd (ik hou het op voorlopig want we kunnen je eigenlijk nog lang niet missen) van Stan Sinot die een andere baan heeft aangenomen waardoor hij ook zaterdags moet gaan werken (dan had ik hem nooit aangenomen Stan, ha, ha, ha.) Ik heb je dit jaar zelfs nog diverse keren, als invaller, in het 1e zien spelen en met de rust die je uitstraalt en je spelinzicht heb ik altijd van je genoten en was je een voorbeeld voor velen. Wim.

Nieuwerkerk 4 – IJsselvogels 3 uitgesteld naar donderdag 25 april, aanvang 20.20 uur.

IJsselvogels 4 – Gemini 2 8-11 Vandaag stonden de buurmannen/buurvrouwen op de stoep, Gemini 2. Wij hadden vandaag het thuisvoordeel omdat wij op kunstgras spelen en zoals iedereen weet is dat in Gouda niet. En dat was gezien het weer ook wel fijn, koud en regenachtig dat had het niet leuker gemaakt op het gras. We begonnen sterk aan de wedstrijd met 1-0 en 2-0 van routinier Edwin, die weer is mee kwam doen. Maar kregen laat in de eerste helft de 2-1 en 2-2 om ons oren. Het liep aanvallend niet goed en wisten niet makkelijk te scoren. Ook viel Jesse die veel rebound had ook nog uit het een bebloede neus. Gelukkig was Lisa vandaag erg sterk en kon die rol goed overnemen. Maar als de bal dan niet gaat vallen wordt dit erg lastig. Dit bleef heel de wedstrijd een puntje, en kon Gemini langzaam een beetje uitlopen. Eindstand 8-11, doelpunten: Edwin 2x, Willem 2x, Marina, Leonie en Mike 1x en nog 1 doelpunten die niet is genoteerd. Marina, Marieke, Jesse en Willem bedankt! Groet, Mike.

Erasmus 4 – IJsselvogels 5 10-12 Helaas geen wedstrijdverslag ontvangen. Op een koude woensdagavond speelde het 5e de eerder uitgestelde wedstrijd tegen de studenten van Erasmus 4 in Rotterdam op het veld van Trekvogels. In de zaal werd thuis van deze tegenstander gewonnen en uit verloren, wat zou het vandaag worden? Na 1-0 achter was het Tom die uit een fraaie doorloper 1-1 scoorde. Een goede actie van Erik zorgde ervoor dat Remon vrij kwam en 1-2 kon scoren gevolgd door een benutte doorloopbal van Remon hetgeen 1-3 betekende. Na 2-3 was het Louanne die van afstand 2-4 scoorde. Twee doelpunten van Erasmus zorgden echter weer voor een 4-4 gelijke stand. Peter uit een korte kans en Yael van flinke afstand zetten het 5e weer op een 4-6 voorsprong waarna Erasmus de ruststand op 5-6 bepaalde. – rust – In de 2e helft volgden enkele wissels en mochten we genieten van enkele flinke regenbuien. Invaller Benjamin scoorde van afstand 5-7 en na 6-7 was het opnieuw Louanne die van afstand fraai 6-8 op het scorebord liet noteren. Eramus weigerde zich gewonnen te geven en haalde op tot 8-8. De ingevallen Aniek scoorde fraai van onder de korf 8-9, goed aangegeven door Louanne, waarna Erasmus 9-9 scoorde. Een korte kans van Benjamin betekende 9-10 maar opnieuw was daar het antwoord van Erasmus, 10-10. De teams van Erasmus die aan het trainen waren kwamen nu hun 4e aanmoedigen om ze naar de overwinning te schreeuwen. Met nog enkele minuten te spelen was het Aniek die met een mooi afstandsschot van achter de korf voor 10-11 zorgde waarna Peter van halve afstand de eindstand op 10-12 bepaalde. De eerste punten zijn binnen, dat er nog vele mogen volgen. Wim (samen met Simone toeschouwer).

IJsselvogels 5 – GKV/Enomics 4 is uitgesteld naar woensdag 8 mei, aanvang 20.30 uur.

ZKV 3 – IJsselvogels 6 is uitgesteld naar dinsdag 30 april, aanvang 20.15 uur

IJsselvogels MW1 – Thor (H) MW1 14-9 De tweede wedstrijd van MW1 was tegen Thor uit Harmelen. Na een wat ongelukkige nederlaag een week eerder bij Weidevogels nu een thuiswedstrijd. De tegenstander, met twee dames als heer (die het zeer goed deden) en een met scherp schietende dame in de gelederen, kwam de huid duur verkopen. Volgens Midweektraditie 0-1 achter maar de hele eerste helft ging het gelijk op. Na 20 minuten stond het 5-3 waar Hendrik en Matthijs voor de vijf goals hadden gezorgd. Daarna werden ze gewisseld en viel het even stil en wist alleen Casper met een vrije bal de korf nog te vinden voor rust. Thor was vooral gevaarlijk van afstand en schoot over de dames met scherp, waardoor we met 6-7 achter de rust in gingen. In de rust gehamerd op voorverdedigen en druk geven en dan hopelijk op conditie (wij waren met 12 en zij met 8) de wedstrijd winnen. En zo geschiedde: via Joost, Sandra en Casper kwamen we op een 9-7 voorsprong, Thor haakte op 9-8 en 10-9 nog een keer aan maar het zat de tweede helft verdedigend wel snor (dit waren de enige 2 tegengoals na rust). Na een onderbreking in de 50e minuut waarin Ole bloemen kwam brengen voor de vandaag 50 geworden Patrick, was Thor klaar met scoren en liepen we uit naar een uiteindelijk zelfs nog ruime 14-9 overwinning. Niet een potje waar we nog lang over zullen napraten, maar wel lekker om de punten te pakken in een poule waarin het nog wel eens spannend zou kunnen worden en de verschillen klein zijn. Ben benieuwd of Thor in de uitwedstrijd in dezelfde samenstelling zal spelen, dat kan ook nog wel eens een verschil maken. Vandaag in elk geval 2 punten, goed verdedigd in de 2e helft en met goals van Hendrik (5), Joost (3), Casper (2), Matthijs (2), Marieke en Sandra ook weer 14 goals gemaakt en dat op een frisse natte woensdagavond half april. Volgende week naar Reeuwijk en gezien de wedstrijd in het najaar zal het een leuk potje worden! Matthijs.

Woensdag 24 april 2024 – aanvang 20.00 uur – Reeuwijk MW1 – IJsselvogels MW1

IJsselvogels G1 – Korbatjo G1 0-1 Het G team speelden vandaag hun eerste buiten wedstrijden.
De eerste wedstrijd is tegen Korbatjo G1. De eerste helft werd door iedereen goed overgespeeld als verdedigd. Ook Joost onze nieuwe speler was goed bezig met ballen onderscheppen. We hebben veel kansen gehad maar wilde er niet in gaan. Die van de tegenstander is er wel 1 ingegaan en zo hebben we helaas verloren met 0-1.

GKV/Enomics G1 – IJsselvogels G1 1-3 De tweede wedstrijd was tegen GKV daar werd ook goed gespeeld na een paar minuten kwamen we op achterstand 1-0 in de eerste helft hebben Vera en Joost mooie doorloopballen gehad maar net niet er in. Ook Jelle had een afstand schot die was mislukt even later kwam Rene met een afstandsschot die ons op gelijke stand hield maar hij gooide ook een bal er in terwijl hij verdedigd was in de tweede helft kwam Vera met een korte afstand en maakte ons op 2-1 voorsprong. Door Issam als Jonas was veel gegooid terwijl ze verdedigd stonden. Jonas had toch nog van korte afstand 1 in gegooid en zo werd deze gewonnen met 3-1.Het team miste mij wel maar door blessure wat ik heb ben ik meegegaan om deze verslagen te maken Paul.

Refleks A1 – IJsselvogels A1 13-12 Deel I van het tweeluik voor de titel in onze poule van deze overgangsklasse, maar zonder promotie. U leest het goed, in onze poule kun je kampioen worden zonder het recht om te promoveren. Niet dat het IJsselvogels A1 iets uitmaakt, want volgend seizoen staat er een heel nieuw IJsselvogels A1 in het veld, maar de huidige groep heeft maar 1 doel, eind aan de rit bovenaan staan. Met Quinty in de basis (Rosa en Joran op vakantie) ging IJsselvogels A1 in Rijswijk beginnen aan de wedstrijd. Uit een mooie uitgespeelde actie schoot Quinty direct de 0-1 binnen en bleef IJsselvogels A1 in de eerste minuten aan de goede kant van de score door een korte kans van Benjamin (1-2). Dat beide teams aan elkaar gewaagd zijn, is bekend en kwam het afgelopen zaterdag (mede door de wind) aan op de kleine dingetjes of je zou winnen of verliezen. Net wel even een doelpuntje meepikken of net niet scoren kon beslissend zijn. Na 23 minuten met 4-2 achter staan, was gezien het spelbeeld niet helemaal terecht, maar werd door IJsselvogels A1 voor de rust toch nog hersteld en nam zelfs een voorsprong door doelpunten van Isa (4-3), Wesley (5-4), Tim (5-5) en Benjamin (5-6). Refleks A1 kwam toch op gelijke hoogte door een vrije bal binnen te schieten, ruststand 6-6. IJsselvogels A1 had het aanvallend lastig, maar bleef verdedigend de juiste druk geven en kon ook Refleks geen vuist maken. Door doelpunten van Jesca (6-7), Benjamin (7-8) en Jesca (8-9) was alles mogelijk, maar 5 minuten later stond het 10-9 en kon Benjamin de gelijkmaker maken met een doorloopbal (10-10). Helaas scoorde Refleks A1 voor IJsselvogels A1 op het verkeerde moment en was de tijd tekort om een gelijkspel uit het vuur te halen. Ondanks doelpunten van Luna (12-11) en Wesley (13-12) moest IJsselvogels A1 genoegen nemen met een nederlaag. Dan maar in stijl het seizoen afsluiten door thuis de laatste wedstrijd te winnen van Refleks A1. Dus zaak om onderweg geen punten te verspelen en deel II in het voordeel van IJsselvogels A1 te beslissen! Benjamin (4), Jesca (2), Wesley (2), Isa (1), Quinty (1), Tim (1) en Luna (1) maakte de doelpunten voor IJsselvogels A1, maar complimenten op de wijze waarop we verdedigd hebben. Marco, Christiaan en Christa.

Vitesse A2 – IJsselvogels A2 13-10 Afgelopen zaterdag hadden we een belangrijke wedstrijd tegen toch wel de concurrent om het kampioenschap. Vanwege gala’s, afterparty’s, kolderdagen en invallen bij andere wedstrijden was een groot deel van IJsselvogels A2 nogal moe. Hierdoor begonnen we niet 100% scherp aan de wedstrijd en dit was te merken. Over de eerste helft kan ik kort zijn, halverwege een 11-5 achterstand en dus moest er aan onze kant wat gebeuren. De wissels zorgden ervoor dat wij meer druk konden geven op een goed schietende tegenstander. Onze aanvallen duurden soms lang maar leverden wel doelpunten op, en doordat we verdedigend wat feller waren hebben we de tweede helft een stuk minder tegengoals gekregen. Hoogtepunt van de wedstrijd was van invaller Sven, die de beste heer van Vitesse trakteerde op een (ik citeer Finn) prachtig blok en hij scoorde daarna zelf een prachtige one-hander. Eindstand 13-10, wie weet wat het had kunnen zijn als wij op volle sterkte waren geweest. Het kampioenschap is in ieder geval nog niet uit zicht. Invallers Nora en Sven bedankt! Doelpunten: Lucas 3x, Willem 2x, Jesse, Willeke, Tim, Sven, onbekend 1x. Tim.

IJsselvogels B1 – KVS/Groeneveld Keukens B1 7-4 Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen.

Korbis B1 – IJsselvogels B2 10-7 Rond 14 uur vertrokken we naar Korbis. We waren er ruim op tijd. De eerste helft misten we veel. Helaas stonden we achter. De tweede helft ging beter en hebben we gewonnen. Helaas was de eindstand 10-7 maar thuis winnen is zeker mogelijk. Scores Rico 2x David 1× Jaël 1x Wilmer 1x en de andere twee weet ik helaas niet meer. Barbara.

IJsselvogels C1 – Albatros C2 8-9 Eerst begonnen we met een mooie doorloopbal van David. Al snel werd het 1-1 en zelfs 1-2. Toen scoorde Thijme er gelukkig nog een doorloopbal achteraan. David was het daar wel mee eens en scoorde een mooi afstandsschot. Toen kreeg David een stip mee, eerst ging die mis maar gelukkig mocht die nog een keer want iemand liep te vroeg in en toen zat die gelukkig wel. Al gauw volgde de 4-3, maar Lieke scoorde toen een mooi afstandsschot. We gingen met 5-4 de rust in. In de tweede helft maakte Lieke door een korte kans de 7-4. We dachten het gaat lekker, maar toen was de tegenpartij daar het niet mee eens en maakte er uiteindelijk 7-9 van. Toen scoorde ik nog een doorloopbal en stond het 8-9. We probeerden nog gelijk te komen maar helaas mislukte dit. Het was wel een goede wedstrijd. De eindstand was dus 8-9. Groetjes, Fleur.

WION C1 – IJsselvogels C2 9-5 Vandaag was de wedstrijd bij WION in Rotterdam. De zon scheen regelmatig en het was droog. We begonnen goed Suzan scoorde een korte kans aangegeven door Lilly 0-1. Daarna scoorde Lilly een doorloopbal aangegeven door Rowan 0-2. Kwamen kansen voor beide teams. 1-2 en 2-2. Lilly maakte een mooie doorloopbal met 1 hand aangegeven door Mike 2-3. 3-3 rust. 4-3. Neoline scoort de 4-4 aangegeven door Jonathan. Daarna werd WION wat sterker. Bij ons lukte het minder goed 5-4. Afstandsschot Lilly 5-5. 6-5 7-5 8- en 9-5. Helaas verloren maar wie weet lukt het thuis wel. Alle invallers weer bedankt voor het invallen! Barbara.

IJsselvogels C3 – Nieuwerkerk C5 5-5 Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen.

IJsselvogels D1 – Movado D1 11-7 De wedstrijd begint met 4-0 voor IJsselvogels, met 2 doelpunten van Wessel en 2 doelpunten van Tamara. Dan scoort Movado 4-1, Kyra 5-1 en Angelina 6-1. Movado scoort weer een paar doelpuntjes erbij met de stand van 10-3 daarna gaat het niet goed. Movado scoort er nog 4 bij dan is de stand 10-7. Dan scoort Jonathan gelukkig nog een doelpunt waarmee de stand eindigt met 11-7 voor IJsselvogels! Vriendelijke groet Angelina Isaac van de D1.

OZC D1 – IJsselvogels D2 7-7 Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen.

IJsselvogels E1 – Nieuwerkerk E1 4-10 De uitslag doet anders vermoeden, dan er daadwerkelijk is gespeeld tussen IJsselvogels E1 en Nieuwerkerk E1. Nieuwerkerk E1 is over alle 5 spelers net iets verder en met name bij het schieten van verre afstanden (buiten de 5 meter). Verdedigend is het bij beide teams goed op orde en is het juist aanvallend het verschil kunnen maken en dan is Nieuwerkerk E1 gewoon weg iets verder in de ontwikkeling. IJsselvogels E1 had de passing goed op orde en kwam ook goed voor de dag in het vrijspelen naar het schot zelf, maar miste net teveel goede kansen om het de tegenstander lastig te maken. In het eerste kwart was het gelijkwaardig en was de tussenstand 2-2 door doelpunten van Eva (1-1 & 2-1) maar in het tweede kwart kwamen wij niet tot scoren ondanks de kansen die we kregen, ruststand 2-5. In het derde kwart werd er echt heel goed verdedigd en werd er slechts 1x gescoord, helaas door de tegenstander, tussenstand 2-6. In het laatste kwart heeft IJsselvogels E1 echt alles gedaan om terug te komen, maar creëerde net te weinig goede kansen. Mooiste doelpunt van de dag werd zonder twijfel gemaakt door Eva, met een bal die maar op de rand, in de mand, weer op de rand blijf draaien en uiteindelijk door de korf draaide, eindstand 4-10. Alle Doelpunten van deze wedstrijd werden gemaakt door Eva (4). Waar wij in alle andere wedstrijden meerdere doelpuntenmakers hadden, is het verschil van 6 doelpunten te verklaren. Echt een goede wedstrijd gespeeld en kunnen weer verder trainen en het variëren in het aanvalspelletje. Cécile & Marco.

IJsselvogels E2 – KCR E3 9-12 E2 ontving thuis KCR E3 uit Ridderkerk. Omdat trainer/coach Benjamin zelf moest spelen namen Peter (vader Nora) en Mariska (moeder Nathan) de honneurs waar. Ook Fenne-Mae was afwezig maar werd goed vervangen door Yannick die er al een wedstrijd op had zitten. Al snel bleek dat KCR over een goede ploeg bleek te beschikken, ze waren net wat feller dan wij en scoorden ook wat makkelijker. Toch deed E2 nauwelijks voor ze onder al keek het wel steeds tegen een kleine achterstand aan. Ondanks 3 doelpunten van Nora en Yannick, 2 van Nathan en 1 van Vajen werd er met 9-12 verloren. Wim (scheidsrechter van deze wedstrijd).

Vitesse E5 – IJsselvogels E3 4-4 Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen.

Vitesse E4 – IJsselvogels E4 10-4 De wedstrijd begon met 2 tegen goals maar daarna werd de E4 wakker. Dan rust. Door goals van Rosalie en Morgan begint het tweede kwart vervolgens met 2-2. Hierna krijgen we er helaas nog 2 tegen. Het tweede kwart eindigt in 4-2. Over het derde kwart schrijf ik liever niet teveel. Die eindigt namelijk in 8-2. Het laatste kwart begint met de 9-2 maar hierna scoort Morgen nog een goal, 9-3. Dan 10-3. Vervolgens scoort Morgan haar derde goal met 10-4 en dit is dan ook de eindstand. Jesse Vink.

IJsselvogels E5 – Vriendenschaar E2 1-1 Goed gespeeld. Lekker aanvallen maar afronden moet nog aan gewerkt worden. Score van Lieke uitslag 1-1…. geen tijd voor korfschieten

KCC/CK Kozijnen F1 – IJsselvogels F1 15-7 Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen.

IJsselvogels F2 – Vriendenschaar (B) F1 6-11 Na een leuk feestje op vrijdagavond stonden we alweer vroeg klaar voor de wedstrijd. Helaas begon de wedstrijd in de regen en kou. We stonden snel achter met 0-2. Gelukkig scoorde Imke de 1-2. Het vrijlopen ging al beter maar helaas werd het nog 1-7 in de 1e periode. In de 2e periode kwam gelukkig de zon tevoorschijn. We deden het al veel beter dan de 1e periode. Helaas werd er nog wel gescoord door de tegenpartij en werd het nog 1-9. De 3e periode begint goed. Lyla scoort twee keer en ook Imke maakt daarna een punt en staat het 4-9. Bij de tegenpartij wordt er ook nog twee keer gescoord. We waren nu een beetje warm. Lyla scoorde nog een keer. Einde periode was het 5-11. In de 4e periode werd er niet meer gescoord door de tegenpartij. Toen kwam Lana nog in de aanval en scoorde nog een punt. De wedstrijd eindigde helaas in 6-11. Nu even twee weken rust, hopelijk 11 mei beter weer voor ons 🙂 Groetjes Lyla (en Rina).

Maassluis F2 – IJsselvogels F3 4-8 Tijdens onze allereerste veldwedstrijd hadden we nog heerlijk weer, maar vandaag hadden we flinke angst om te ontdekken hoe vervelend de veldcompetitie kan zijn. De voorspellingen waren ongunstig, maar gelukkig voor ons viel de wind mee op het veld van Maassluis en bleef het nog droog ook! De meiden van Maassluis (ze hadden er maar liefst 7) waren onder de indruk van onze mannen, waardoor ze moeite hadden met in hun spel te komen. Daar hadden wij gelukkig geen last van! Qua spel waren we redelijk aan elkaar gewaagd, maar toch lukte het ons om met een 1-2 voorsprong de eerste rust in te gaan met 2 goals van Koen. Na rust scoorde Ilvi meteen 2x achter elkaar, waarbij we ook wel een beetje geluk hadden. Zo onderschepte Ilvi een keer heel handig de bal vlak voor de korf, waardoor ze meteen kon scoren! Ook Maassluis scoorde een keer, tussenstand 2-4. Alles was nog mogelijk! In het derde kwart creëerden we weer aardig wat mooie kansen. Zowel Mathias als Kensi waren scherp in de omschakeling maar wat minder in het afmaken van de kansen. Koen gooide de bal er wel nog een keer in, net als Maassluis. We gingen daarom het laatste kwart in met een 3-5 tussenstand. De vermoeidheid begon inmiddels aan beide kanten toe te slaan, maar gelukkig lieten we ons niet van de wijs brengen. Wij scoorden nog 3x (2x Koen maar ook Sanne weer, tot nu toe 100% in haar wedstrijden!), tegenover 1 goal van Maassluis, waardoor de eindstand 4-8 werd. We hebben weer gewonnen! Groetjes, Manon.