Hoe vloog de bal …… t/m zaterdag 25 mei 2024

Er werden deze week 23 wedstrijden gespeeld waarvan er 10 werden gewonnen, 2 gelijk gespeeld en 11 verloren. Er zaten een aantal mooie overwinningen bij waarbij vooral die van het 3e opviel maar ook enkele dure nederlagen. De grootste overwinning kwam op naam van A1 dat in Leiden met 11-29 van Pernix A1 won. Topscoorder van de week werd Tim Plooster die in A1 liefst 8x wist te scoren, De resultaten:

Maandagavond 22.00 uur hadden geloof ik 15 teams nog niet voldaan aan hun “plicht” om een stukje door te mailen over hun gespeelde wedstrijd. Gelukkig kwamen er dinsdag nog een aantal binnen maar mis ik er nog altijd 9 en dat is best veel. Het 3e, 4e, 6e, A2, C3, D1, E3, F2 en F3 hebben helaas niets ingeleverd. Omdat ik nu volop in de plakplaatjes zit (zie elders in deze nieuwsbrief) heb ik geen tijd om over iedere wedstrijd zelf iets te maken, sorry!

Graag voor maandagavond 22.00 uur een wedstrijdverslag doormailen naar s.slingerland@planet.nl of een scoreverloop, dan maak ik een (kort) verslag. Bedankt alvast, Wim.

IJsselvogels 1 – DVS ’69 1 15-14 Afgelopen zaterdag mochten we weer tegen dezelfde ploeg als 2 weken daarvoor spelen. Deze keer thuis. Met vorige keer een nipte overwinning hoopten we vandaag op een wat grotere overwinning met minder spanning. Dat was namelijk de vorige wedstrijd zeker niet nodig. Omdat Roos geblesseerd is gestopt met het veldseizoen, speelde Merel in haar plaats. We begonnen met een 1-0 voorsprong door Sam. Deze voorsprong was er niet lang, want snel daarna werden de 1-1 en de 1-2 gemaakt door DVS. Na de 2-2 van Cécile en de 3-2 van Sam stonden we weer voor. Na weer 2 tegendoelpunten zorgden Cécile en Sam voor de volgende stand, 5-4. Na de 5-5 scoorde Cécile 2x en na nog 2 tegendoelpunten gingen we de rust in met een gelijke stand, 7-7. Deze wedstrijd werd er vooral uitgespeeld op Cécile in het ene vak en Sam in het andere vak. Dit doordat zij nou eenmaal de beste kansen hadden deze wedstrijd. Ook de tweede helft verliep dit goed en scoorden er een aantal anderen ook mee. Zo zorgde Jeffrey na de 7-8 voor de 8-8 en Sam voor de 9-8. Nadat DVS weer scoorde, scoorde Cécile er 2 en Eva ook 1, waardoor we opeens met 3 punten verschil voorstonden, 12-9. Dit moeten we vasthouden en zorgen voor die 4 verschil. Dan maak je het een stuk minder spannend voor jezelf, want DVS blijft gaan zolang ze een kans zien. Helaas scoorde DVS ook weer en stond het 12-10. Na de 13-10 van Cécile zorgde DVS voor een inhaalslag waarbij ze op 13-12 uitkwamen. Gelukkig scoorden Sam en Chris waardoor we weer 3 punten verschil hadden. Met nog weinig tijd op de klok zou je denken dat dit het was, maar zoals we DVS kennen kwamen ze weer terug. Naar 15-13, 15-14 en…daar ging het fluitsignaal. Weer een nipte overwinning, maar wel verdiend. Nu op naar volgende week wanneer we thuis tegen Maassluis mogen. Die hebben verrassend vorige week van RWA verloren, dus kan er nog van alles gebeuren in de poule. Tot dan! Doelpunten zijn gemaakt door Cécile 7x, Sam 5x, Eva, Chris en Jeffrey 1x. Cécile.

IJsselvogels 2 – ONDO (G) 2 8-12 De wedstrijd afgelopen zaterdag tegen Ondo thuis. Een wedstrijd die we moeten winnen om handhaving niet te moeilijk te maken. Begin van de wedstrijd ging gelijk op. Veel kansen aan beide kanten maar weinig doelpunten dit gaf een ruststand van 2-5. Verdedigend goed gedaan, aanvallend ondermaats. Streng toe gesproken in de rust en kansen afmaken was de belangrijkste mededeling. Tweede helft begon en bleef lang 2-5 helaas scoorde Ondo het eerste doelpunt 2-6 dit is natuurlijk een mentaal klapje. We konden niet scoren ondanks de vele kansen. Na een 4-11 achterstand liepen achter de feiten aan. Hoe kunnen we terug komen. Peter heeft nog diverse wissels doorgevoerd om de wedstrijd te keren. Dit is deels gelukt helaas was de afstand van 7 doelpunten te groot. Met een eindstand van 8-12. Wel iets terug gekomen maar helaas niet de punten thuis kunnen houden. Dinsdag maar goede schietoefeningen en scoorde vermogen verbeteren. Nog veel te doen in korte tijd. 2x Robin & Wouter, 1x Lieke, Stan, David & Dyonne. Wouter

IJsselvogels 3 – Twist 2 19-9 Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen.

IJsselvogels 4 – OZC 2 11-9 Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen.

IJsselvogels 5 – Ten Donck 1 8-10 Op woensdag 22 mei speelde IJsselvogels 5 thuis tegen Ten Donck 1. Vastberaden ging IJsselvogels 5 van start, want de 100% taart moest behouden worden. Helaas begon de wedstrijd met een 0-2 achterstand. Gelukkig volgde Tom met het eerste doelpunt van IJsselvogels. Aan beide kanten bleek het lastig om de punten te laten vallen. We gingen de rust in met 2-3 achterstand. Tijdens de rust werd de strategie doorgenomen en aangepast waar nodig. Gelijk na de rust volgde Peter met een doelpunt waardoor we op een gelijke stand kwamen van 3-3. Het kan nog! De hele tweede helft ging het gelijk op, maar enkel met doelpunten door Tom en Peter. Het was een moeilijke strijd waar bij het lang spannend bleef. Helaas liep Ten Donck op het einde uit en eindigde de wedstrijd met 8-10. Doelpunten: 3x Tom en 5x Peter. Lisa.

Ten Donck 1 – IJsselvogels 5 7-6 Op zaterdag 25 mei speelde het 5e de uitwedstrijd tegen Ten Donck 1 in Ridderkerk, waar we doordeweeks ook al tegen gespeeld hadden. Uit in Ridderkerk bleef het lang 0-0, waarna een 4-3 ruststand genoteerd kon worden. Ook in de tweede helft ging de stand gelijk op. Het 5e keek lang tegen een kleine achterstand aan, maar kwam kort voor tijd op gelijke hoogte. In een spannende slotfase trok Ten Donck 1 uiteindelijk aan het langste eind: 7-6. Timon.

Twist 7 – IJsselvogels 6 18-6 Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen.

IJsselvogels G1 was vrij maar komt a.s. zaterdag op ons eigen veld twee keer in actie. Om 11.00 uur speelt ze tegen KCR G1 uit Ridderkerk en om 12.30 uur tegen Movado G1 uit Dordrecht, succes!

IJsselvogels MW1 – Weidevogels 1 13-12 Oud-medecoach Mandy Haagsman in hun selectie. De heenwedstrijd verloren, nu nieuwe kansen. Als zij zouden winnen waren ze kampioen, aan ons om dat te voorkomen. Met zes-om-vijf present maar de start was niet goed. Slechte schoten, weinig overtuiging en gedurende de eerste helft ook onnodige fouten. Weidevogels liep uit naar 1-5 ondanks een droge knal van Casper (1-2) deden we aanvallend gewoon niet mee. Verdedigend zat het wel aardig, ondanks de tegengoals. Maar ja, goals. Gelukkig scoorden Hendrik (stip) en Christa (korte bal) zodat het gaatje naar twee ging (3-5). Toen de net ingevallen Joost van afstand scoorde (4-5) leken we weer terug, maar twee domme fouten bij een vrije bal zorgen voor 4-6 vanaf de stip en daarna valt er heel veel binnen. Met lede ogen zien we vanaf de kant dat Weidevogels in 8 minuten 5 keer scoort en na 4-5 staat er dan een 5-10 ruststand op het bord met goals aan twee zijden in de laatste minuut. Worden die acht minuten fataal? Zo voelde het wel. Met een minimale rustbespreking op zak weer het veld in en zo langzaam maar zeker komen we terug in de wedstrijd. Verdedigend op slot, soms wat mazzel maar meestal goed. Goals van Casper en 2x Joost zorgen voor een 8-10 stand en daar zag het lang niet naar uit. Na het pink-sterweekend moest Ruud helaas vervangen worden met wat later een afgescheurde pees en gebroken pink bleek. Helaas zonder onze nestor, we moesten een traantje wegpinken, maar wel met perspectief in de tussenstand werd er doorgezet. Hendrik zorgde voor de aansluitingstreffer en de gelijkmaker (10-10) en MW1 ging erop en erover. Na een mooie aanval en een schot van ver 2x Matthijs (12-10) en Hendrik met een doorloopbal voor 13-10. Ongekende luxe, maar spanning in het veld. Weidevogels scoorde voor het eerst in de tweede helft na 25 minuten droogstaan: 13-11 waarna de laatste paar minuten de zege moest worden veiliggesteld. En dat lukte, ondanks een 13-12 werd de zege over de streep getrokken en dat was even onverwacht als lekker. Het publiek kreeg -in tegenstelling tot een weekje eerder- wel waar voor hun geld. Wim, die tussen de velden zowel het 5e als MW1 in de gaten hield, zal toch het laatste kwartier vooral MW bekeken hebben neem ik aan. 4x Hendrik, 4x Joost, 2x Matthijs, 2x Casper en 1x Christa voor de goals vandaag. Het was fijn thuiskomen met twee hele fijne punten in de tas. Ruud: beterschap! Matthijs Alderliesten.

Pernix A1 – IJsselvogels A1 11-29 Het was een hele tijd geleden dat wij bij Pernix hebben gekorfbald op het veld en dat was zeker ff een zoekplaatje om er te komen (toch Simone?). In de week voorafgaand aan de wedstrijd de puntjes doorgenomen en weten wat ons te doen staat, doelpunten maken en heel snel duidelijk maken dat er niets te halen viel voor Pernix A1. Uitstekend begin van de wedstrijd van IJsselvogels A1 door echt scherp te starten en geconcentreerd de kansen af te maken, wat resulteerde in een 1-4 voorsprong binnen 3 minuten door doelpunten van Tim (2), Wesley en Rosa. Binnen het kwartier stond het 3-8 door Isa (2), Jesca en Tim. Een kleine opleving van Pernix A1 betekende 5-8, maar de laatste 10 minuten van de 1e helft was het IJsselvogels A1 had de touwtjes stevig in handen had en scoorde via Wesley (2), Isa (2), Benjamin en Tim, ruststand 5-14. Als je zoveel ruimte krijgt dan sluipt twijfel in je spel, want je krijgt zoveel keuzes om een doelpunt te maken, dus was het zaak om simpel, bijna klinisch, te moeten korfballen. Gelukkig hebben wij Rosa die niets klinisch doet en met een circusbal de 5-15 maakte en gedurende de 2e helft ontstond er een onbewust 2-luik tussen Tim en Isa wie de meeste doelpunten ging maken. Wij kunnen langs de lijn genieten van alle spelers en alle reserves die meespelen dat iedereen elkaar de bal gunt, maar ook verdedigend elkaar complimenten geeft wanneer de bal wordt veroverd. De focus bleef aanwezig de 2e helft en werd de korf veelvuldig gevonden met mooie doelpunten. Er was tijd om de reserves mee te laten doen en zonder dat het spel er op achteruit ging ging IJsselvogels A1 richting de 30 doelpunten. Geen doel op zich, hadden genoeg kansen gehad maar de 11-29 eindstand stemde meer dan tevreden. Luna had een beetje last van een onwillige spier in haar rechter schouder, anders was zij zeker op het scoreformulier gekomen maar de overige basisspelers wisten de korf te vinden en dit blijft toch de kracht van dit team. Iedereen werkt voor elkaar en gunt elkaar de doelpunten en dit keer was de verdeling: Tim (8), Isa (7), Benjamin (5), Wesley (3), Rosa (3), Jesca (2) en Tessa (1). Op naar een belangrijke wedstrijd tegen Fiks A1, verlies betekent einde kampioenschap, winst betekent op 8 juni een hele mooie afsluiting van het seizoen tegen Refleks A1 in een rechtstreeks duel om het kampioenschap. Christa, Christiaan en Marco.

IJsselvogels A2 – KCR A2 11-15 Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen.

Dunas B1 – IJsselvogels B1 11-11 Afgelopen zaterdag een belangrijke wedstrijd tegen nieuwe concurrent Dunas B1. Helaas de vorige wedstrijd door verschillende redenen verloren, vandaag de uitwedstrijd om ons te bewijzen. Helaas begon Dunas sterk en stond in met nog geen minuut gespeeld 2-0. Vervolgens een snelle korte kans van Timo, en een counter van de tegenpartij maakte 3-1. Gelukkig liep de aanval van Marnick goed en wist hij zelf met 2 schoten gelijk te maken. Na veel wisselen aan onze kant stortte het verdedigen in en liep Dunas uit naar 6-3. Vlak voor tijd Sil nog met de 6-4, maar zeker niet de ruststand waar we op hadden gehoopt. Na rust begonnen we weer met de oude vertrouwde vakken, iets wat we zeker nodig hadden tegen Dunas. Door schoten van Marnick, Timo en Sil stond het gelijk, 7-7. Helaas bleef de aanval van de tegenpartij sterk en maakten zij het gat weer 2. Na een schot van Marnick viel helaas ook de 10-8. Met nog een paar minuten moest het nu gebeuren, en gelukkig was daar een doorloop van Timo en korte kans van Lucas. 10-10. Nog een kleine minuut te gaan, ongelofelijk hoe we toch nog het laatste puntje van Dunas doorlaten. 11-10 met nog enkele seconden speeltijd, er zou een wonder moeten gebeuren. Daar was het schot van Sil eindelijk voor de 11-11. Gelijk spel is niet waar we voor gingen, maar na zo’n spannende wedstrijd toch nog 1 puntje binnen kunnen slepen. Helaas is niets meer zeker nu, en moeten we alles winnen om nog kans te maken op het NK. Tot volgende week! Timo.

IJsselvogels B2 – Nieuwerkerk B4 10-7 De B2 was weer vroeg uit de veren want we moesten om 8:30 al paraat staan. Na het inlopen en een sterk woordje van de coach gingen we de wedstrijd in met goede moed en veel hoop op de winst. Al snel stonden we met twee punten voor en dit gaf motivatie voor de rest van de wedstrijd. Even daarna maakte Nieuwerkerk hun eerste doelpunt waarmee het 2-1 stond. Uiteindelijk gingen we de rust in met 5-1 en konden we even op adem komen. Na nog wat motivatie gekregen te hebben van de coach, gingen we het veld weer op voor de tweede helft. We verloren even de focus waardoor Nieuwerkerk er weer wat bij scoorde, 5-3, toen kwamen we weer bij door doelpunten van Nick en Rico, 7-3, zo ging het even heen en weer waardoor het uiteindelijk 8-7 stond. Door de laatste twee doelpunten van Wilmer en David was de eindstand een mooie 10-7 en verlieten we het veld met een mooie winst op de vijand. Floortje.

Dijkvogels C1 – IJsselvogels C1 7-4 Op de wedstrijden tegen Dijkvogels heerst een vloek deze buitencompetitie: eerst kon de inhaalwedstrijd vorige week dinsdag in Moordrecht al niet doorgaan ivm heel veel regen en onweer en konden de spelers van Dijkvogels die al in Moordrecht waren, onverrichte zake weer terug naar huis. Afgelopen zaterdag mochten de rood witten naar Maasdijk maar door alle vertragingen en afsluitingen op de weg kwam 1 auto meer dan een half uur later aan. In Maasdijk ondertussen werd heel lang gewacht en uiteindelijk maar besloten om toch te starten met een speeltijd van 2*20 minuten en 6 IJsselvogels spelers (tegen 8 Dijkvogels) met in 1 vak: David, Luuk en invaller Mike (die speelde als meisje) en in het andere vak Sid, Lieke en Thijme. De tegenstander moest zich ook aanpassen: 1 meisje, degene zonder verdediger, mocht niet mee schieten. Al snel werd het 1-0 voor Dijkvogels maar toen bleek dat Dijkvogels de situatie ook lastig vond: ondanks de speler minder scoorde David een mooi afstandsschot en even later scoorde Thijme na aangeven van Lieke met een mooie doorloopbal de 1-2. Hierna werd de overtal situatie toch zichtbaar en liep Dijkvogels uit naar 4-2 terwijl onze 6 C1 spelers echt niet slecht speelden tegen 8, maar er was 1 Dijkvogel heer die heel makkelijk vanuit alle posities scoorde. Na een minuut of 7 een time out van Jelle & Myrle: de 3e auto was inmiddels gearriveerd en de meiden trokken snel hun shirts aan en namen hun plek in het veld in. Ook nu moest men weer even aan de nieuwe situatie wennen waar de tegenstander goed gebruik van maakte: 5-2. Er waren veel kansen over en weer maar de bal aan de IJsselvogels kan viel er helaas niet in (kansen voor Sid, David, Luuk, Senne en Fleur) terwijl dit bij Dijkvogels wel lukte. Noor en Lieke deden hun werk onder de paal prima maar het lengte overwicht van met name de dames kon helaas niet worden verzilverd. Dijkvogels liep verder uit en ondanks nog 2 mooie doelpunten van Thijme van afstand kon IJsselvogels deze wedstrijd niet naar zich toetrekken. Einduitslag van deze chaotische pot was 7-4 in voordeel van groen-wit. Thuis op ons eigen veld, maar revanche nemen want onze rood witten hoeven echt niet onder te doen voor de groen-witten ! Mike en Jael, bedankt voor het meegaan & meespelen. Olga.

IJsselvogels C2 was vrij.

IJsselvogels C3 – Nikantes C1 3-7 Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen.

Nieuwerkerk D2 – IJsselvogels D1 21-6 Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen.

IJsselvogels D2 – ODO D2 2-1 Hoe ging het team presteren na een week vol regen en kampen? Dat vroeg de coach zich voor de wedstrijd af. Een aantal kinderen moesten nog wakker worden tijdens de bespreking maar tijdens was iedereen scherp. Dat was ook wel nodig tegen deze tegenstander. Bij winst stonden we bovenaan en dat is uiteindelijk ons doel. Tijdens de bespreking iedereen wakker gemaakt en duidelijk het plan uitgelegd hoe wij vandaag gingen winnen. Een goed begin was de sleutel zo bedacht ik mij. Dit deed de IJsselvogels D2 ook want ineens stond 2-0 voor ons. We speelde goed en de tegenstander was zich al aan het frustreren, ook de coaches frustreerde zich erg. Je kon ze een kilometer verderop nog horen schreeuwen naar hun kinderen maar ook naar de scheids. Maar goed verder met de wedstrijd waar Odo een stip benutte en IJsselvogels D2 als een huis stond te verdedigen. In de laatste minuut kreeg Timo nog een stip mee die helaas misging maar we wonnen de wedstrijd gelukkig als nog met 2-1. Als we zo door gaan met het aantal kansen creëren worden we zeker kampioen. Volgende week winst betekent bijna het kampioenschap! De goals: Feline 1 en Laela 1. Rosalie nog bedankt voor reserve zitten! Willem.

IJsselvogels E1 was al in Pijnacker om de wedstrijd tegen Avanti/Post Makelaardij E1 te spelen maar bij aankomst bleek het veld blank te staan waardoor er niet gespeeld kon worden.

IJsselvogels E2 – Avanti/Post Makelaardij E2 4-13 Afgelopen zaterdag speelde de E2 om 11.00 uur thuis tegen ongeslagen koploper Avanti E2. 2 weken geleden helaas met 15-5 verloren dus nu hoop op revanche. Zelf ben ik er gelukkig weer een keer bij en kan ik het eindelijk combineren met mijn eigen wedstrijd. Door een redelijk goede start van ons waren de kansen er wel om op voorsprong te komen. Helaas wilde het balletje de eerste 10 minuten er echter niet in gaan aan onze kant en zagen we na 2 tegengoals een 0-2 tussenstand op het scorebord. De 2e 10 minuten ging het tempo echter omlaag en kon Avanti alleen maar uitlopen. Na meer dan 20 minuten was het gelukkig Vajen die de 1-5 scoorde, later was het Fenne met de 2-6 en Nora met een mooi schot 3-9. Dichterbij konden we helaas niet komen, Vajen scoorde nog de 4e maar meer zat er ook helaas niet in. Allemaal een goed schot en inzicht maar zonder felheid en de bal willen hebben wordt het gewoon heel lastig in dit soort wedstrijden. Kop op in de hoop volgende week de 2 punten te pakken! De goals kwamen van Vajen (2), Nora (1) en Fenne (1). Benjamin.

KCC/CK Kozijnen E5 – IJsselvogels E3 2-5 Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen.

IJsselvogels E4 – KCR E6 4-4 Zaterdagochtend vroeg mocht IJsselvogels E4 na lange tijd weer eens een wedstrijd spelen. Het beloofde een spannende te worden, want KCR stond 2 punten boven ons. De wedstrijd begon fantastisch, een fanatieke en scherpe E4 liet geen kansen liggen en liep al snel uit naar een 4-0 voorsprong. Daarna kwam KCR beter in de wedstrijd en begonnen ze het ons steeds moeilijker te maken. Aan onze kant verloren we de energie die in het begin tot alle goals leidde, waardoor het een stuk lastiger werd. KCR scoorde af en toe een doelpuntje maar bij ons wilde het net niet lukken. KCR kwam uiteindelijk langszij en toen ging er toch een knop om bij ons. De aanval werd weer gezocht, de kansen kwamen er weer maar we konden ze net niet afmaken. Flink balen, met een snelle 4-0 voorsprong had er meer ingezeten. Bij de return gaan we ze gewoon pakken! De goals vandaag kwamen van Eva 3x en Kika 1x. Tim.

IJsselvogels E5 – Nieuwerkerk E7 3-6 Vandaag stond de return op het programma voor E5 tegen Nieuwerkerk. Het was gelukkig droog en er werd goed begonnen. Het overspelen, maar ook het verdedigen ging goed. In de eerste kwart scoorde Nieuwerkerk de 0-1 maar na een goede counter scoorde Luuk meteen de gelijkmaker. Dat je daarna meteen weer moet opletten en verdedigen bleek, want Nieuwerkerk scoorde de 1-2. Zo gingen we de eerste rust in. In de 2e kwart scoorde Yente de gelijkmaker (2-2). In de 3e kwart ging het even ietsje minder en vielen er doelpunten tegen. Eerst 2-3, waarna Yente de gelijkmaker scoorde (3-3). Ook de 3-4 en de 3-5 werden gescoord. E5 bleef wel strijden tot het einde. Het was een mooie en spannende wedstrijd om te zien met genoeg kansen. Jullie blijven elke week groeien in jullie spel. Uiteindelijke stand is geworden 3-6. Helaas bleven de punten niet in Moordrecht, maar er zijn nog kansen en jullie staan nog bovenaan! Zaterdag een thuiswedstrijd tegen ZKV. Succes alvast E5. Flo bedankt voor het invalcoachen! En Wim bedankt voor het fluiten. Joyce.

RWA F1 – IJsselvogels F1 7-6 Na het nipte verlies 2 weken geleden hadden we vertrouwen dat we de eerste punten van het seizoen gingen pakken. Tussen de buien door begon de wedstrijd in Portugaal, maar ons begin was niet zo sterk. RWA kwam 3-0 voor en wij kwamen vrijwel niet tot grote kansen. Meteen na de 3-0 scoorde Sidney de 3-1 en daarmee was het eerste kwart al voorbij. Het tweede kwart ging aanvallend al een stuk beter, maar stonden we verdedigend soms nog wel te slapen. Via 3-2 van Maud, 4-3 van Sidney en 6-4 van Milou gingen we rusten met de 6-4 tussenstand. Het derde kwart hadden we het beter voor mekaar, zo onderschepte Sidney bijvoorbeeld veel ballen door goed de bal en de tegenstander te volgen en nam onder andere Davey goed over bij de doorloopballen van RWA. Sindey scoorde de 6-5 en na een karig kwart qua doelpunten begon het laatste kwart. Verdedigend stond het goed en RWA moest het vooral hebben van afstandsschoten of tweede kansen. 6 minuten voor tijd scoorde Milou de 6-6 en het momentum lag bij ons, RWA had namelijk al ruim 20 minuten niet gescoord. Maar helaas, een minuut voor tijd scoorde RWAa de 7-6 en na een laatste (goeie) poging van Maud werd er afgefloten. Weer net niet gewonnen… maar wel hard gewerkt! Volgende week uit bij Korbis, waar de vorig keer nipt van verloren werd. Dus tijd om wat goed te maken en de eerste punten te pakken! Doelpuntenmakers: Sidney 3x, Milou 2x en Maud 1x. Tim

IJsselvogels F2 – Korbis F2 9-4 Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen.

IJsselvogels F3 – NIO F1 19-4 Helaas geen wedstrijdverslag en/of scoreverloop ontvangen.